PEC- FTL is een nieuw en milieuvriendelijk schuimtestmiddel. Corexeed heeft dit testschuim speciaal ontwikkeld voor het testen van uw bluswaterinstallaties en het oefenen met uw equipment.

PEC- FTL (Pac-Eco-Check Foaming-Test-Liquid) zorgt ervoor dat u op een zeer voordelige, efficiënte en milieuvriendelijke manier kunt testen of uw schuimblusinstallatie voldoet aan de gestelde en gewenste eisen en normen. Dit alles zonder het milieu te belasten! Voor het testen en inregelen van uw proportioners en venturies is er ook een niet schuimende versie van dit inventieve product beschikbaar namelijk PEC®-NTL.

PEC- NTL (Pac-Eco-Check Non-Foaming-Test-Liquid) beschikt over dezelfde eigenschappen als PEC- FTL, zonder dat het schuim vormt, iets wat voor deze test ook praktischer werkt. Lifetesten van blusschuiminstallaties met ons testschuim zijn niet langer een aanslag op uw budget, de gezondheid van uw personeel, het materieel en het milieu.

PEC- FTL en PEC- NTL zijn 100% milieuvriendelijk. Het product wordt niet beschouwd als schadelijk voor waterorganismen en heeft op de lange termijn bij normale gebruiksomstandigheden geen negatieve invloed op het milieu. PEC- FTL en PEC- NTL worden zonder extra kosten door ons geleverd in IBC’s van 1000 liter en bezorgd in de gehele Benelux.