Een Pac-Jack is een beschermhoes voor een hydrant. Met deze beschermhoes beschermt u uw hydrant tegen regen, vuil, vorst en UV-licht waardoor er geen roestvorming, schade en/of verkleuring aan uw hydrant optreedt. Door gebruik te maken van de Pac-Jack heeft een hydrant een langere levensduur, een goede werking en onkostenbesparing op onderhoud, schilderen en aanschaf.

De Pac-Jack heeft een klittenbandsluiting waardoor deze bij een calamiteit snel en eenvoudig in één beweging is te verwijderen door aan het handvat te trekken. Net zo gemakkelijk plaatst u de Pac-Jack weer over het hydrant. Door de witte reflectiestreep en de tekst “hydrant” is de Pac-Jack extra opvallend. Hierdoor is uw hydrant beter zichtbaar bij onder andere een calamiteit en kan het aanrijden van het hydrant voorkomen. Het brandweerrode materiaal verkleurt niet.

Indien u dit wenst, kan de beschermhoes worden geleverd met een doorzichtig venster zodat het nummer van het hydrant zichtbaar is. Ook het plaatsen van een door u aangepaste tekst en/of een nummer op de beschermhoes is mogelijk.

De Pac-Jack is leverbaar voor elk merk/soort hydrant.

Hoezen voor mobiele brandblussers, afsluiters of IBC’s kunnen wij tevens voor u op maat maken.

Door het plaatsen van onze beschermhoezen beschermt u niet alleen uw hydrant maar krijgt uw bedrijf voor wat betreft uw hydranten ook een professionelere en verzorgdere uitstraling.